Vakantie Wegwijzer Nederland - VakantieWegwijzer.com geeft een overzicht van vakanties, goedkope lastminutes, wintersportvakanties en verre reizen.  Vakantie Wegwijzer Belgie - Grootste aanbieder van vakanties, last minutes, wintersport en citytrips van Belgie!  Home
print deze pagina  facebook vakantiewijzer  twitter vakantiewijzer 
Informatie
Over ons
Link toevoegen
Partner worden
Sitemap
Top 10
Twitter
Contact
Vakantiedeals
Actie van de dag
Stunt van de dag
Weekend stunt
 meer aanbiedingen

Zonvakanties
Ferio.be
Neckermann.be
Sunweb.be
 meer zonvakanties

Citytrips
Thomascook.be
Uwcitytrip.be
Weekendesk.be
 meer citytrips

Last Minutes
Corendon.be
Neckermann.be
Sunweb.be
 meer lastminutes

Wintersport
Belvilla.be
Bizztravel.be
Sportura.be
 meer wintersport

Actieve reizen
Belgian Biking
Breakloose.be
Tevoet.be
 meer actieve reizen

Dichtbij
Belgische kust
Dichtbij Last Minutes
Vakanties Dichtbij
 meer dichtbij

Cruises
Cruise reizen
Cruisetravel.be
Nijlcruise
 meer cruises

Autovakanties
Rebeltravel.be
Thomascook.be
Vacanceselect.be
 meer autovakanties

Verre reizen
Djoser.be
Fox Belgie
Vreemdekontinenten
 meer verre reizen

Vliegtickets
Brusselsairlines.be
Cheaptickets.be
Connections.be
 meer vliegtickets

Hotels
Accorhotels.be
Hotels.com
Hotelspecials.be
 meer hotels

Weekendje weg
Charmingbox.be
Disneylandparis.be
Weekendjeweg.be
 meer weekendjes

All inclusive
Clubmed.be
Ferio.be
Skiworld.be
 meer all inclusives

Singlereizen
Singlereizen FOX
One2gether Travel
Sawadee
 meer singlereizen

Jongeren
Beachmasters.be
Explorado.be
Flowtrack.be
 meer jongeren

Campings
Ecamp.be
Gustocamp.be
Keycamp.be
 meer campings

Bungalowparken
Centerparcs.be
Landal.be
Sunparks.be
 meer bungalows

Accommodaties
Bungalow.net
Happyhome.be
Basictravel
 meer verblijven

Wereldreizen
Thomascook.be
Vreemdekontinenten.be
Wereldreizen
 meer wereldreizen

Advertentie

Reisorganisaties
Ebookers.be
Eurostar.be
Park Molenheide
Topictravel.be
Canvasholidays.be
Waytostay.com
Clubmed.be
Elizawashere.be
Expedia.be
Jetairfly.com
Herz.be
Aerlingus.be
 meer reisbureaus

Aanbiedingen

Skivakantie Top 10

  informatie    vakanties    landen    steden    reisorganisaties    contact 

Overzicht van de beste skigebieden

Er zijn veel reisorganisaties die mooie winterreizen aanbieden. Om niet het aanbod van alle aanbieders te moeten bekijken, hebben wij voor u de beste skigebieden vergeleken. Wie op zoek is naar een gebied met goede sneeuwcondities, veel kilometers piste en een grote sneeuwzekerheid, boekt het best een skivakantie naar een van deze gebieden.

Winterbanden vaker verplicht
Let er wel op, dat het rijden met winterbanden in een aantal landen verplicht is bij winterse omstandigheden. Dat geldt voor onder meer Duitsland, Oostenrijk en TsjechiŽ. In Frankrijk, Zwitserland en ItaliŽ zijn winterbanden alleen verplicht wanneer er een bord staat, behalve in het Aostadal, waar winterbanden of sneeuwkettingen verplicht zijn van 15 oktober tot 15 april. In de overige regio's staan, op vastgestelde periodes, borden langs bepaalde snelwegen, provinciale - en regionale wegen die de verplichting aangeven. Ook als er geen bord staat, kan er bij aanrijding schuld worden toegewezen of kan er een boete worden uitgedeeld wanneer de auto zonder winterbanden het overige verkeer hindert. Vergeet dus niet om uw banden te wisselen voordat u naar de wintersport rijdt, en bekijk ook of de banden voldoende profiel hebben. Voor een nieuwe winterband kijkt u bijvoorbeeld bij Tirendo.
Ischgl: dť lifestyle bestemming van de Alpen

 

Goede sneeuwcondities in Ischgl

Ischgl is zonder twijfel dť lifestyle bestemming van de Alpen, waaraan geen enkele bestemming zich kan meten. Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen en te sluiten met het legendarische concert waar wereldsterren de bŁhne betreden. Met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters, is Ischgl niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot en kan er tot begin mei worden geskied.Alle skiliften en pistes zijn geopend
Gebrek aan sneeuw? Niet in IschglÖ. Dankzij de verse sneeuw van gisteren en de vrieskou zijn de sneeuwcondities goed in de Silvretta Arena, alle 44 liften zijn geopend. Wintersportliefhebbers kunnen op de meer dan 238 kilometer piste naar hartenlust hun sport uitoefenen.

ďOndanks dat de winter in Europa buitengewoon warm is, is de kwaliteit op de piste in de Silvretta Arena, mede dankzij de hoge ligging, optimaal,Ē aldus Andreas Steibl, directeur VVV Paznaun-Ischgl. ď90 procent van dit skigebied ligt namelijk boven de 2.000 meter waardoor de sneeuw gegarandeerd wordt van november tot mei.Ē

Noviteit
Dit winterseizoen is de ĎPiz Val Gronda E5í gondellift in gebruik genomen. Met deze nieuwe gondel breidt Ischgl haar skigebied uit en wordt een nieuw freeride gebied ontsloten. De nieuwe kabelbaan vervoert 1.300 gasten per uur naar ca. 2.812 meter hoogte. Hier ligt een 3 kilometer lange, rode piste die afdaalt tot in het Vesiltal. Bijzonder is het nieuw ontwikkelde gebied voor freeriders met een oppervlakte van 100 hectare dat zich tot het Fimbatal uitstrekt.

Aanbieders van wintersport

  sunweb    neckermann    thomas cook

Zin om snel op vakantie te gaan?

Kan je niet wachten om te vertrekken? Kijk even hier naar de beste vakantie promoties of bekijk de aanbiedingen en lastminutes van onderstaande reisorganisaties.Zonvakanties van Sunweb Belgie

Sunweb: biedt mooie zonvakanties naar Griekenland, Malta, Portugal, Spanje en Turkije. Ook vertrek binnen twee weken mogelijk tegen extra voordelige promotie prijzen. Iedere dag nieuwe reisaanbiedingen.


Neckermann stunt van de dag lastminute

Neckermann: de goedkoopste lastminute worden iedere dag aangeboden via 'stunt van de dag'. Last-minute reizen naar o.a. Spanje, Griekenland en Turkije. Te boeken vanaf 08:00 uur, dus wees er snel bij want op=op!


ThomasCook.be

Thomas Cook: De perfecte Last Minutes, wereldwijd aanbod. Meer dan 6000 promoties staan voor u klaar en er komen dagelijks nieuwe last-minute reizen bij. Bekijk ons actuele vakantieaanbod online.